onsdag den 24. oktober 2012

Challenge: Day 22

Så har jeg fået indhentet lidt mere af negle-challengen.... Hvis jeg får lavet en af sangene imorgen (helst Smoked on the Water, men jeg har stadig ikke anskaffet mig en grå lak) har jeg faktisk fået indhentet det forsømte. Utroligt hvor meget en uges sygdom kan få en bagud med alting!

Men her får i dagens mani (som så var sat til i søndags): Video Games - Lana del Rey
Det første jeg kom til at tænke på var klassisk/romantisk - og da disse to blev forstærket i løbet af sangen holdt jeg fast i dem. Jeg så både musikvideoen og gennemlæste teksten, og fandt ikke yderligere inspiration eller andre idéer. Det skyldes nok, at der allerede var fløjet denne mani ind i hovedet af mig :0)

Den er stærkt inspireret af en, der er aktiv på Negle Lir på Facebook. Jeg var simpelthen så forelskede i dem, og besluttede mig på stedet til, at jeg skulle have nogen magen til, når jeg engang skal giftes! Men det gør vel ikke noget at tyvstarte og se, om man egentlig kan håndmale mønsteret, så det er tilfredsstillende. Vel....?

Glitter er udeladt, og det var et krav til mig selv; for halløjsa, hvor er det svært at fjerne! Og øv for det, når man ikke har særlig meget tid mellem skole, lektier og ønsket om at holde ens lejlighed fin.

Jeg er selv meget tilfreds. Lakken (mørkrosa?) er en jeg har fået af min svigermor for 3 år siden, og den har aldrig været brugt. Hvorfor, kan jeg jo så undre mig meget over! Den er virkelig flot, og jeg er gået hen og blevet helt forelsket i den. Så det er nok ikke sidste gang, at den bliver taget i brug ;0)

Der bliver lagt billeder ud i NAILART og NAILS BY CKN i løbet af i dag, for jer der har lyst til at følge med der også.

Tjek også, hvad de andre deltagere i challengen er kommet op med af manicurer til dagens sang:
Rainbowify Me: http://rainbowifyme.blogspot.com
Aylin: http://poshnailart.blogspot.com
Mette og Lisa: http://neglerier.blogspot.dk
Anne Mette: http://amnegle.blogspot.dk/
Brianna: http://welcometobriannasworld.blogspot.com
Astrid: http://polish-life.blogspot.com


HAPPY BLOGGING
-Celia

Ingen kommentarer:

Send en kommentar