søndag den 30. september 2012

Starten på en negle-blog

Hejsa, alle negle entusiaster ude bag skærmene!

Kort: Denne blog kommer til at handle om alt det, jeg hygger mig med indenfor negleverdenen; gelenegle på hyggebasis, manicures på mig selv - til tider nogle sjove og anderledes af slagsen, diverse indkøb som glimmer og lakker... Og i får selvfølgelig lov til at følge med i det hele! Men for at gøre det overskueligt spoler vi lige tiden et par år tilbage...

Min passion for negle begyndte faktisk for cirka 3 år siden, og det startede med, at jeg begyndte at lave gelenegle. Siden dengang har negle - både lak, glimmer og andet pynt - været min hobby, hvilket selvfølgelig gør, at jeg elsker at eksperimentere og ikke mindst lære noget nyt.

Min entusiasme for negle og især manicure har været stærkt stigende, siden jeg blev medlem af Facebook-gruppen Negle Lir (tak for et fantastisk samlingssted, Lisa). Jeg har lavet gelenegle i mange år, og i alt den tid har jeg kun meget sjældent haft en neglelak, glimmer eller andet til at dække neglen helt. Igennem Negle Lir åbnede der sig en helt fantastisk verden for mig....

Og hvordan er jeg så endt her? Tja, ganske simpelt. Der var en, der fik givet mig den "endelige" undskyldning for at starte en blog. Shiny Rainbow postede omkring en challenge for oktober måned inde på Facebook-gruppen; 10 musiknumre, 10 manicurer, 30 dage. Jeg var solgt på stedet. Så nu er jeg her, klar til at dele min passion med alle jer andre!

Jeg kunne sagtens have undladt at lave en blog, men det er nu rart at dele ud af det, man brænder for.

Følg mig, og se hvordan det går med min første challenge - starten lyder i morgen, og der vil blive linket til de andre bloggere, der også deltager i challengen. Så der bliver en masse forskelligt at se ;0)

Happy Blogging
- Celia


4 kommentarer:

 1. Har sat mig som fast læser. Følg gerne min også:
  http://missys-kiksede-negle.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Dejligt. Jeg har også sat mig som fast læser af din blog nu ;0) -Celia

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig til at følge med :D!

  -Pia Lyng / www.moenneberg.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig meget til at se, hvad du finder på til i morgen :)

  SvarSlet